1. Beneficis de la música en els nens: fomenta la creativitat

La música estimula la zona dreta del cervell que està especialitzada en sentiments i habilitats especials visuals i sonores, com la música o l'art.
La música fa que la imaginació del nen/a viatge per diversitat de mons diferents, que visqui experiències i emocions que fan que enriqueixi la seva ment. Gràcies a això, en potenciarà la creativitat. Un dels millors instruments per practicar la creativitat és la bateria, amb ella aprendrà a portar el ritme i el tempo de les cançons. Segur que a molts els encantaria tenir-ne una a casa, això sí, per al benestar de mares i pares, millor que sigui elèctrica -i amb auriculars-.

 

2. Beneficis de la música en els nens: potencia la concentració

Escoltar música fa que el nen centri la seva atenció en els diferents sons i tons de la cançó, potenciant-ne la concentració. Instruments com la guitarra, piano i violí són les millors opcions a partir dels 5 anys, la seva pràctica constant farà que desenvolupin més capacitat de memòria, concentració i coordinació. Tot això es veurà reflectit en un augment del seu amor propi i autoestima, ja que aconseguiran grans èxits, per exemple, arribar a tocar la seva cançó favorita, mentre que pel camí arriben a comprendre la importància de ser perseverants.

 

3. Beneficis de la música en els nens: millora la psicomotricitat

Ballar fa que els nens segueixin el ritme de la música trobant una nova forma dexpressar-se a través del seu cos. Braços i cames comencen a moure's de forma harmònica, coordinant els seus moviments –o almenys, intentant-ho- i millorant el seu desenvolupament psicomotriu. Tant ball i moviment augmentarà el rendiment físic, facilitant el son i reduint l'estrès. Vaja, el que necessitem els pares i mares perquè caiguin rendits al llit.

 

4. Beneficis de la música en els nens: millor percepció auditiva

Les diferents notes, greus i agudes, fan que la seva oïda comenci a diferenciar les diferents tonalitats de les melodies. El seu timpà comença a educar-se i madurar reconeixent els diferents sons, millorant el seu sistema auditiu.

 

5. Beneficis de la música en els nens: reforça el llenguatge

Als nens els agrada la repetició i imitació, cantar peces que ells coneguin potenciarà i perfeccionarà el seu llenguatge i aprendran a comunicar altrament els seus sentiments, a més d'ajudar-los a memoritzar.

 

Contacta amb nosaltres per a més informació i inscripcions