Grups musicals i instrumentals de la nostra escola de música a Tarragona

Na nostra escola es pren seriosament la importància de les activitats en grup i la creació de grups musicals en el desenvolupament com a músics de l'alumnat.

Tots els alumnes que desitgen participar en els grups corals o instrumentals poden participar, tenint grups per als diferents nivells d'ensenyament musical.

Els beneficis dels grups musicals inclouen:

  • Socialitzar - poder passar una estona fent el que t'agrada amb altres persones. Cerca entre diverses persones un objectiu comú uneix molt.
  • Fomenta el companyerisme
  • Fomenta l'escolta activa. Per fer música en grup això és imprescindible. Toques o cantes la teva part en funció dels altres.
  • Fomenta l'empatia. La música són emocions fetes ones sonores, la música uneix.
  • Fomenta el sentit d'identitat: en el grup tens el teu lloc i el teu funció.
  • Fomenta el treball en equip - tots han d'aportar la seva part i complir la seva funció perquè la peça sigui completa.
  • Desenvolupa les competències musicals: en grup es treballa millor el ritme, el pols, la interpretació gràcies a l'escolta recíproca contínua.
  • Els talents se sumen i els egos es resten - es deixen a la banda els egos per construir, cadascú dóna el millor de si mateix.
  • Es treu gran part de la pressió del solista: Al no estar exposats en primer pla, es pot actuar des d'un estat més relaxat ...

 

 

Vols ser part d'un grup vocal o instrumental?

Estem formant grups per a diferents nivells d'habilitat musical. Atreveix-te!

Escuela de música en Tarragona petits cantors

Petits Cantors

 

El primer contacte amb el Cant Coral amb un repertori de cançons divertides i aprenent a cuidar la veu.

Per a nens i nenes de 4 a 7 anys

 

escuela de música en Tarragona coro infantil

Cor Infantil

 

Treballem la respiració, el fraseig musical, l’articulació, coses molt importants que més endavant seran imprescindibles per una bona interpretació tant amb la veu com amb qualsevol instrument.

Per a nens i nenes de 8 a 12 anys

 

coro joven

Cor Jove

 

Treballem la tècnica vocal en grup, repertori a veus i iniciem el treball escènic. Valorem el treball conjunt, aprenem a escoltar. Tothom ha de respirar, articular, tenir la mateixa intensitat per aconseguir una bona interpretació.

Per a nois i noies a partir de 12 anys

 

cantabambolines escuela de música

Cantabambolines

 

Un dels valors del grup és el seu caràcter eclèctic amb la passió per la música vocal com a únic factor comú. Els alumnes que formen el grup tenen nivells d'educació musical i interessos variats, treballem diversos estils de música vocal.
El paper principal del grup és permetre a l'alumnat experimentar i desenvolupar les seves habilitats vocals dins d'un grup que van acompanyades de les habilitats escèniques aportant una formació completa que seria difícil aconseguir només amb les classes individuals.
El grup participa en concerts, i espectacles teatrals

 

grupo instrumental infantil Tarragona

Conjunt Instrumental Infantil

 

Els primers passos de fer musica en grup són molt importants per entendre la música i també conèixer altres instruments. La coordinació, saber seguir el gest del director,saber escoltar, descobrir un repertori, ens servirà per entendre millor el nostre instrument alhora que gaudim de fer música amb els nostres companys

 

grupo instrumental Tarragona

Conjunt Instrumental

 

Dirigit a alumnes d’instrument que vulguin tocar en un grup, cosa que els farà créixer tant a nivell musical com personal. Els alumnes que formen aquest grup tenen edats i nivells diversos però tots gaudeixen de fer música plegats aprenent que cadascú és una petita part del conjunt

Es treballen diferents estils de música.

 

grupo de guitarras Tarragona

Conjunt de Guitarres

 

La guitarra, no es un instrument d’orquestra però això no vol dir que no es pugui tocar en grup. Ofereix als seus participants l'oportunitat de conèixer el funcionament del treball instrumental en grup. La importància de l'afinació unificada, la pulsació conjunta, treballar amb els efectes tímbrics, i com tots els grups, seguir el gest del director i descobrir molta música

 

grupo cámara en Tarragona

Grups de Cambra

 

Petits conjunts d’instruments de corda, vent fusta, vent metall, piano etc. en que es treballa en petits grups d’alumnes, formant duos, trios, quartets, ....

grupo combo Tarragona

Grups de Combo

 

Dirigit a alumnes de música moderna que formen grups compostos generalment per bateria, teclat, guitarra, baix elèctric i algun instrument melòdic o una veu.

Contacta amb nosaltres per a més informació i inscripcions