Escuela privada de música en Tarragona logo

Escola de música privada "L'Estudi de Música" de Tarragona

L'Estudi de Música de Tarragona és una escola de música autoritzada per la Generalitat de Catalunya, tenim més de 35 anys d'experiència en l'ensenyament musical.

El nostre professorat comparteix la il·lusió d'apropar la música a l'alumnat d'una manera diferent, propera i eficient, compta amb la formació i experiència necessàries per a impartir les classes i comparteix la nostra filosofia i objectius, prioritzant l’avenç de l’alumne

El nostre compromís i dedicació és complet a tots els nivells, tant pels que volen dedicar-se a la música professionalment com per als que gaudeixen de la música en les estones de lleure.

Les nostres classes abasten una àmplia varietat d’instruments tant de música clàssica com de música moderna. Impartim classes de tots els nivells, des del primer contacte amb l’instrument fins a nivells avançats i per a alumnes de totes les edats.

L’Estudi de Música és soci d’Emipac (Escoles de Música d’Iniciativa Privada Associades de Catalunya)

Escuela privada de música en Tarragona emipac

La mejor escuela privada de música de Tarragona

Hay muchas razones para aprender diferentes géneros. Una es aprender la teoría detrás de esto y otra es simplemente aprender el género para el conocimiento musical.

No es necesario que te gusten todos los géneros que escuchas, pero puedes respetarlos por lo que te pueden enseñar. Siempre que aprenda un nuevo género puede decir “Estoy absorbiendo una nueva forma de música”.

Con más música producida en la era actual que nunca, y con muchos artistas inspirados en piezas clásicas, esta vieja forma de arte está lejos de estar muerta. A lo largo de los siglos, la música clásica se ha transformado para convertirse en un bloque de construcción, estableciendo el marco para músicos de todo tipo en la actualidad.

Escuela privada de música en Tarragona audicio
Escuela privada de música en Tarragona

Contacta amb nosaltres per a més informació i inscripcions