Escola de música a Tarragona autoritzada per la Generalitat de Catalunya

Més de 35 anys formant a la nostra escola de música a Tarragona

Preinscripció oberta curs 2023-24 Estudi de música

L’estudi L’estudi

Som una escola de música fundada l'any 1985.

Orientem les nostres classes tant a l'alumnat que vol dedicar-se a la música de manera professional com els que volen gaudir de la música en les seves estones d'oci.

Professorat

Coneix els professors de l’Estudi, cadascú en la seva especialitat i amb la seva passió per la música et guiaran el teu camí en l’aprenentatge musical

Per edats

Oferim classes des d’1 any i fins a l’edat adulta per tal que tothom trobi el seu espai d’aprenentatge musical

Per instruments

Tenim una amplia oferta de classes d’instrument i varietat d’estils, podràs conèixer tots els instruments i triar el que més s’adapti als teus gustos. Pots aprendre música clàssica i música moderna

Llenguatge musical

Oferim classes de llenguatge musical per a tots nivells i edats des dels més petits fins als quals han decidit començar els estudis musicals a l’edat adulta. Mai és tard per començar

 

Activitats en grup

La nostra escola promou la participació en els grups corals i instrumentals, que t’ajudaran en el desenvolupament com a músic i en el creixement personal.

 

l'estudi de música escuela de música en Tarragona

L’Estudi de Música a Tarragona

 

L’Estudi de Música va néixer l’any 1985, amb la intenció d’ensenyar música d’una manera diferent, amb noves metodologies i, sobretot pensant que la música ha de ser per tothom, tant per aquells que en volen fer la seva professió, com per tots els que vulguin gaudir de la música en les seves estones de lleure.

En el seu afany per compartir la feina entre els companys, l’any 1990 l’Estudi de Música es converteix en una Cooperativa de Treball, forma jurídica que té actualment.

En 1997 l'escola va traslladar la seu al Passatge Cobos, 3 de Tarragona per disposar d'un nou local que complia tots els requisits sol·licitats pel Departament d'Ensenyament. Gràcies a això, l'escola complia amb totes les condicions de l'Autorització de la Generalitat com escuela de Música en Tarragona, lo que obtuvimos en enero del año 2000.

L'Estudi de música es va traslladar a la seu actual al Carrer de Sant Francesc 4 el 9 de gener de 2023 per comptar amb més espai per a cadascuna de les sales d'estudi.

Al llarg de tots aquests anys l'oferta formativa de la nostra escola de música s'ha anat ampliant i oferim ensenyament musical per a alumnes des d'un any fins a l'edat adulta perquè tots trobin el seu espai d'aprenentatge musical. També tenim una àmplia oferta de classes d'instrument i varietat d'estils, podeu aprendre música clàssica, moderna i participar en els diferents grups vocals i instrumentals que s'han anat formant al llarg de gairebé 35 anys d'història.

Últimes notícies de L'Estudi

La clave del círculo de quintas

La clau del cercle de quintes

Introducción El círculo de quintas, una joya en la teoría musical, sirve como guía indispensable para músicos de todos los niveles. En este artículo, exploraremos la clave del círculo de quintas cómo su entendimiento y aplicación pueden potenciar tu comprensión...

llegir més
La magia de “The Real Book”

La màgia de “The Real Book”

En el vast univers de la música jazz, la màgia de "The Real Book" ha deixat una petjada inesborrable. Aquest compendi, més que un llibre, és un tresor que ens ha captivat per dècades. Contenint una col·lecció de partitures de jazz estàndard, "The Real Book" ha estat el...

llegir més

Últimes notícies a Facebook: 

Estudi de Música
Estudi de Música2 months ago
Fotos de la publicación de Estudi de Música
Conservatorio Municipal de Música de Barcelona
Avui els Blau de Blaus de l’Estudi de Música estem a Barcelona!!

Hem anat al Conservatori del Bruc a assajar per al concert del Bicentenari Anselm Clavé del dia 20 d’Abril a les 12h @auditoribcn

Ens ho hem passat d’allò més bé 🎶🎵

La Via T - Tarragona ShoppingAFA Escola MiramarAFA Escola SaavedraEmipac Escoles de MúsicaCarmelites TarragonaTarragona RàdioCooperativa ObreraTAC 12Tarragona 21JOVENTUTS MUSICALS DE TARRAGONAJoventut Tarragona - Tarragonajove

#escolesautoritzades #blaudeblaus #cantaires #musica #musiclife #barcelona #anselmclave #bicentenari #auditoridebarcelona
Estudi de Música
Estudi de Música2 months ago
Teatre Tarragona
✨CONCERT✨ 9 ABRIL 2024✨

La Pianista i exalumna Julia M. Figueres ens oferirà un concert al Teatre Tarragona el proper dimarts dia 9 d’abril.

Ens interpretarà obres de L.V Beethoven, F. Chopin, F. Liszt i A. Scriabin.

Si ets alumne de l’Estudi de Música podràs gaudir d’aquest concert només per 5€ l’entrada. Els acompanyants les poden reservar per 10€.

Reserva la teva entrada a l’escola o envians un correu a esmusica@estudidemusica.com

Carmelites TarragonaAFA Escola SaavedraEmipac Escoles de MúsicaLa Via T - Tarragona ShoppingAFA Escola MiramarCooperativa ObreraTAC 12Tarragona RàdioTarragona 21Joventut Tarragona - TarragonajoveJOVENTUTS MUSICALS DE TARRAGONA

#escolesdemusicaautoritzades #piano #concert #beethoven #liszt #chopin #scriabin
Estudi de Música
Estudi de Música2 months ago
Bona setmana santa!

La setmana passada els alumnes d’Iniciació i Sensi van conèixer la Trompeta i la Trompa 🎺📯 amb la roda d’instruments.
Us deixem un recull d’imatges de la bona estona que van passar ✨

#escolesautoritzades #trompa #trombeta #ventmetall #sensibilitzacio #iniciacio #escola #musica #escolademusica #rodadinstruments

Emipac Escoles de MúsicaLa Via T - Tarragona ShoppingCarmelites TarragonaAFA Escola SaavedraAFA Escola MiramarCooperativa Obrera

Música moderna i clàssica a la nostra escola de música de Tarragona

 

escuela de música clases de guitarra en Tarragona

Portem més de 35 anys ensenyant música en una varietat de gèneres moderns i clàssics. Som tant l'escola de música clàssica, com som escola de música moderna perquè considerem que oferir als alumnes un currículum variat les ajudés a desenvolupar-se com intèrprets i autors de manera creativa i superior podent incorporar en les seves creacions i interpretacions seus coneixements de diversos gèneres clàssics i moderns.

Som convençuts que els músics que tenen a la seva “caixa d'eines” tant la música clàssica com la moderna arriben a ser millors en qualsevol gènere musical en quin es decideixen especialitzar. Perquè ells poden incorporar idees i tècniques des d'altres gèneres musicals que coneixen per enriquir el gènere que trien com a especialitat.

Hi ha moltes raons per aprendre diferents gèneres. Una és aprendre la teoria darrere d'això i una altra és simplement aprendre el gènere per al coneixement musical. 

No cal que t'agradin tots els gèneres que escoltes, però pots respectar-los pel que et poden ensenyar. Sempre que aprengui un nou gènere pot dir "Estic absorbint una nova forma de música".

Amb més música produïda en l'era actual que mai, i amb molts artistes inspirats en peces clàssiques, aquesta vella forma d'art està lluny d'estar morta. Al llarg dels segles, la música clàssica s'ha transformat per convertir-se en un bloc de construcció, establint el marc per a músics de tota classe en l'actualitat.

Com diu el refrany "el coneixement és poder".

Molts estudis fins i tot han demostrat que la música, especialment aprendre música clàssica, pot tenir una àmplia varietat de beneficis cognitius.

clases de guitarra clásica tarragona

Contacta amb nosaltres per a qualsevol informació i inscripcions

Si busques una escola de música autoritzada per la Generalitat de Catalunya amb tradició, contacta amb L'estudi de Música

Clases de Música en Tarragona para todas las edades

clases de iniciación en la música para niós de 1 a 3 años

Petits Músics

Aquestes classes són per a nens entre 1-3 anys acompanyats de ... (toca per llegir més)

Aquestes classes són per a nens entre 1-3 anys acompanyats de pares o avis i el seu propòsit és d'afavorir el desenvolupament cognitiu de l'alumne i el seu ritme i coordinació, a part d'això les classes serveixen també per aprendre a interaccionar amb altres nens de la seva edat i compartir.

 

clases de música en tarragona para niños hasta 7 años

Sensibilització i Iniciació en la música

Per a nens fins a 7 anys

La classe de sensibilització està destinada a alimentar l'interès de ... (toca per llegir més)

La classe de sensibilització està destinada a alimentar l'interès de l'alumne per a la música, ajudar-lo a trobar l'instrument a través quin millor s'expressa.

A través de jocs, activitats i audicions fomentem l'aprenentatge que barreja eficiència i diversió.

clases de música nivel elemental a partir de 8 años

Nivell elemental

a partir de 8 anys

 

Les classes de nivell elemental continuen la tasca de les classes de sensib ... (toca per llegir més)

Les classes de nivell elemental continuen la tasca de les classes de sensibilització (nens fins a 7 anys) amb l'objectiu d'ajudar l'alumne dominar les tècniques principals en l'instrument elegit o vocal, tant a nivell teòric com pràctic.

 

escuela de musica en tarragona clases de musica a partir de 12 años

Classes de nivell mitjà

Per a nens a partir de 12 anys

Les nostres classes de nivell mitjà estan dedicades als nens que ja supera ... (toca per llegir més)

Les nostres classes de nivell mitjà estan dedicades als nens que ja superen el nivell elemental amb l'objectiu d'ampliar els coneixements teòrics i pràctics per adquirir el nivell necessari per poder seguir estudis de grau superior o la via professional.

També poden seguir el curs els alumnes que simplement volen ampliar els seus coneixements i afinar la seva tècnica sense triar la música com a professió.

escuela de música para adultaos en Tarragona

Classes per adults

Des d'iniciació - fins avançat

Oferim classes de música per a adults en tots els nivells. No nec ... (toca per llegir més)

 Oferim classes de música per a adults en tots els nivells. No es necessiten coneixements previs (i aquest cas començant per un nivell d'iniciació).

El nivell bàsic i avançat es destina als alumnes que volen ampliar els seus coneixements de teoria musical i millorar la seva tècnica tant com a aficionat com de músic professional.

L'ensenyament es personalitzarà a l'alumne de manera individual segons les seves necessitats per nivell i aptituds.

Oferim també l'opció de participar en grups vocals o instrumentals.

 

Escola de música a Tarragona l'Estudi

Contacta amb nosaltres per a més informació i inscripcions