L’estudi L’estudi
Som una escola de música fundada l'any 1985. Orientamos nuestras clases tanto al alumnado que quiere dedicarse a la música de manera profesional como los que quieren disfrutar de la música en sus ratos de ocio.

Professorat

Coneix els professors de l’Estudi, cadascú en la seva especialitat i amb la seva passió per la música et guiaran el teu camí en l’aprenentatge musical

Per edats

Oferim classes des d’1 any i fins a l’edat adulta per tal que tothom trobi el seu espai d’aprenentatge musical

Per instruments

Tenim una amplia oferta de classes d’instrument i varietat d’estils, podràs conèixer tots els instruments i triar el que més s’adapti als teus gustos. Pots aprendre música clàssica i música moderna

Llenguatge musical

Oferim classes de llenguatge musical per a tots nivells i edats des dels més petits fins als quals han decidit començar els estudis musicals a l’edat adulta. Mai és tard per començar  

Activitats en grup

La nostra escola promou la participació en els grups corals i instrumentals, que t’ajudaran en el desenvolupament com a músic i en el creixement personal.  
l'estudi de música escuela de música en Tarragona

L’Estudi de Música a Tarragona

 

L’Estudi de Música va néixer l’any 1985, amb la intenció d’ensenyar música d’una manera diferent, amb noves metodologies i, sobretot pensant que la música ha de ser per tothom, tant per aquells que en volen fer la seva professió, com per tots els que vulguin gaudir de la música en les seves estones de lleure.

En el seu afany per compartir la feina entre els companys, l’any 1990 l’Estudi de Música es converteix en una Cooperativa de Treball, forma jurídica que té actualment.

L’any 1997 vam inaugurar les actuals instal·lacions del Passatge Cobos, 3 de Tarragona i, tenint en compte que el nou local complia tots els requisits demanats pel Departament d’Ensenyament, vam sol·licitar l’Autorització de la Generalitat com a Escola de Música a Tarragona, cosa que vam obtenir el gener de l’any 2000.

Al llarg de tots aquests anys l’oferta formativa s’ha anat ampliant i oferim ensenyament musical per a alumnes des d’un any i fins a l’edat adulta per tal que tothom trobi el seu espai d’aprenentatge musical.
També tenim una àmplia oferta de classes d’instrument i varietat d’estils, es pot aprendre música clàssica, moderna i participar en els diferents grups vocals i instrumentals que s’han anat formant al llarg de quasi 35 anys d’història.

Últimes notícies de L'Estudi

Fiesta de la música 2020 Reunion al Parc del Francoli

Festa de la música 2020 Reunió a al Parc del Francolí

El 21 de juny és el Dia de la Música o el Festival de Música. La música darrerament ha estat gairebé l'estrella i el 1982 la Unió Europea el dedica a aquest dia. La primera edició de Festival es va celebrar a França el 1976 i anys després s'han unit molts països. Aquest ...

llegir més

Últimes notícies a Facebook: 

Estudi de Música

Escola de música a Tarragona, música per totes les edats. Per més informació contacta amb nosaltres, truca'n al 977.23.17.20 o a traves del correu esmusica@estudidemusica.com
Estudi de Música
Estudi de Música está en Estudi de Música.
Encara us podeu matricular de....
Carmelites Tarragona Escola Joan XXIII #ampaserrallo Tarragona Ràdio Emipac Escoles de Música Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona Ateneu de Tarragona #voltantsdelmercat #musicavocal #musicainstrumental Cantabambolines Tarragona 21 Diari Més #culturasegura
Estudi de Música
Estudi de Música
Estudi de Música
OBRIM NOUS GRUPS DE PETITS MÚSICS!
Carmelites Tarragona Escola Joan XXIII Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona Tarragona Ràdio Joventut Tarragona - Tarragonajove Cooperativa Obrera #ampaserrallo Emipac Escoles de Música Ateneu de Tarragona #tarragonacultura #escolesautoritzades #culturasegura #petitsmusics Diari Més Tarragona 21
Estudi de Música
Estudi de Música
1a setmana de curs superada, amb totes les mesures covit-19!
Moltes gràcies a tots els pares, alumnes i professors per la vostra col•laboració.
Començem la 2a setmana!
#covit19 #escolesautoritzades Emipac Escoles de Música #culturasegura

Música moderna i clàssica a la nostra escola de música de Tarragona

 

Portem més de 35 anys ensenyant música en una varietat de gèneres moderns i clàssics. Som tant l'escola de música clàssica, com som escola de música moderna perquè considerem que oferir als alumnes un currículum variat les ajudés a desenvolupar-se com intèrprets i autors de manera creativa i superior podent incorporar en les seves creacions i interpretacions seus coneixements de diversos gèneres clàssics i moderns.

Som convençuts que els músics que tenen en la seva "caixa d'eines" tant la música clàssica com la moderna arriben a ser millors en qualsevol gènere musical en qual es decideixen especialitzar. Perquè ells poden incorporar idees i tècniques des d'altres gèneres musicals que coneixen per enriquir el gènere que trien com la seva especialitat.

Hi ha moltes raons per aprendre diferents gèneres. Una és aprendre la teoria darrere d'això i una altra és simplement aprendre el gènere per al coneixement musical. 

No cal que t'agradin tots els gèneres que escoltes, però pots respectar-los pel que et poden ensenyar. Sempre que aprengui un nou gènere pot dir "Estic absorbint una nova forma de música".

Amb més música produïda en l'era actual que mai, i amb molts artistes inspirats en peces clàssiques, aquesta vella forma d'art està lluny d'estar morta. Al llarg dels segles, la música clàssica s'ha transformat per convertir-se en un bloc de construcció, establint el marc per a músics de tota classe en l'actualitat.

Com diu el refrany "el coneixement és poder".

Molts estudis fins i tot han demostrat que la música, especialment aprendre música clàssica, pot tenir una àmplia varietat de beneficis cognitius.

Contacta amb nosaltres per a més informació i inscripcions

Classes de Música de a Tarragona per a totes les edats

clases de iniciación en la música para niós de 1 a 3 años

Petits Músics

Aquestes classes són per a nens entre 1-3 anys acompanyats de ... (toca per llegir més)

Aquestes classes són per a nens entre 1-3 anys acompanyats de pares o avis i el seu propòsit és d'afavorir el desenvolupament cognitiu de l'alumne i el seu ritme i coordinació, a part d'això les classes serveixen també per aprendre a interaccionar amb altres nens de la seva edat i compartir.

 

Sensibilització i Iniciació en la música

Per a nens fins a 7 anys

La classe de sensibilització està destinada a alimentar l'interès de ... (toca per llegir més)

La clase de sensibilización está destinada en alimentar el interés del alumno para la música, ayudarle a encontrar el instrumento a través cuál mejor se expresa.

A través de jocs, activitats i audicions fomentem l'aprenentatge que barreja eficiència i diversió.

Nivell elemental

a partir de 8 anys

 

Les classes de nivell elemental continuen la tasca de les classes de sensib ... (toca per llegir més)

Les classes de nivell elemental continuen la tasca de les classes de sensibilització (nens fins a 7 anys) amb l'objectiu d'ajudar l'alumne dominar les tècniques principals en l'instrument elegit o vocal, tant a nivell teòric com pràctic.

 

Classes de nivell mitjà

Per a nens a partir de 12 anys

Les nostres classes de nivell mitjà estan dedicades als nens que ja supera ... (toca per llegir més)

Les nostres classes de nivell mitjà estan dedicades als nens que ja superen el nivell elemental amb l'objectiu d'ampliar els coneixements teòrics i pràctics per adquirir el nivell necessari per poder seguir estudis de grau superior o la via professional.

També poden seguir el curs els alumnes que simplement volen ampliar els seus coneixements i afinar la seva tècnica sense triar la música com a professió.

Classes per adults

Des d'iniciació - fins avançat

Oferim classes de música per a adults en tots els nivells. No nec ... (toca per llegir més)

 Oferim classes de música per a adults en tots els nivells. No es necessiten coneixements previs (i aquest cas començant per un nivell d'iniciació).

El nivell bàsic i avançat es destina als alumnes que volen ampliar els seus coneixements de teoria musical i millorar la seva tècnica tant com a aficionat com de músic professional.

L'ensenyament es personalitzarà a l'alumne de manera individual segons les seves necessitats per nivell i aptituds.

Oferim també l'opció de participar en grups vocals o instrumentals.

 

Escola de música a Tarragona l'Estudi

Contacta amb nosaltres per a més informació i inscripcions