Els instruments més antics del món són una fascinant mostra de la creativitat humana en la recerca d'expressió musical. Aquí hi ha alguns exemples notables i els seus possibles orígens:

  • Flauta d'os: S'han descobert flautes de pinyol que daten de fa més de 40.000 anys a Europa i Àsia. Aquestes flautes van ser tallades en ossos d'aus o animals i es creu que van ser utilitzades pels nostres avantpassats per produir música.
  • Lira: La lira es un instrumento de cuerda que se remonta a la antigua Grecia. Su origen se sitúa en torno al año 3000 a.C., y se cree que deriva de instrumentos más antiguos como el arpa y el arco musical. La lira se ha utilizado ampliamente en la música clásica y la música tradicional de diferentes culturas.
  • Arpa: El arpa és uno de los instrumentos más antiguos del mundo, con evidencia de su existencia desde al menos 3000 a.C. S'han trobat representacions d'arpes en civilitzacions antigues com Mesopotàmia i Egipte. Al llarg de la història, l'arpa ha evolucionat en diferents formes i mides, i s'ha utilitzat en diverses tradicions musicals.
  • Tambor: Els tambores son instruments de percussió que es troben en cultures de tot el món. This is a descubierto tambores d'arcilla a China que donen més de 8.000 anys, el que els converteix en alguns dels instruments més antics coneguts. Els tambores també van ser utilitzats en moltes cultures antigues d'Àfrica, Amèrica i Oceania.
  • Didgeridoo: El didgeridoo és un instrument de viento característic de les cultures aborígenes d'Austràlia. Es creu que és un dels instruments musicals més antics del món, amb una història que es remunta a menys de 1.500 anys. El didgeridoo és un tub de fusta o bambú que produeix un so distintiu quan es toca.

 

VOLS SABER MÉS SOBRE L'ESTUDI?

Demana més informació sobre les classes, activitats, instruments, horaris i qualsevol altre dubte que tens sobre la nostra escola de música de Tarragona