Quan parlem de la primera experiència amb els teus desitjos i somnis, sovint pensem, alguna cosa material però no per exemple a aprendre a tocar un instrument. Però no ens podem deixar portar per les noves tendències de consum i situar la música com un producte d'un sol ús més.

Les nostres habilitats musicals poden esdevenir un gran èxit. Un èxit que donarà color i sentit a les nostres vides.

Has tingut el teu moment únic d'il·luminació quan et veus relacionat amb la música?

Treu-te del cap tot el que pugui impedir-te complir el teu somni d'aprendre a tocar el teu instrument musical favorit a L’estudi!

L'èxit en aprendre a cantar o aprendre a tocar el teu instrument preferit dependrà d'on vulguis anar. La resta depèn de nosaltres i de la nostra manera densenyar!

Activa tots dos hemisferis del teu cervell i crea més connexions. La música està composta per tres elements bàsics: harmonia, melodia i ritme que augmenten el raonament i ajuden a la producció de dopamina.

Tocar un instrument musical a més de cantar una cançó ofereix molts beneficis a la teva vida. Volem que comencis a aprendre música i ho pots aconseguir gràcies a les nostres classes de música abasten una àmplia varietat d'instruments tant de música clàssica com de música moderna. Impartim classes de tots els nivells, des del primer contacte amb l'instrument fins a nivells avançats i per a alumnes de totes les edats.

Sempre que t'enfrontis a desafiaments com a músic, pensa sempre que, al final, els beneficis són innombrables!

 

Contacta amb nosaltres per a qualsevol informació

No dudes en contactar si estas interesado en aprender a tocar un instrumento o a cantar